Gebruiksrechten

Gebruiksrechten

 

Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, grafieken, logo's, geluids- of videoclips, en software, is eigendom van Build2Inspire of de respectievelijke eigenaren met wie wij samenwerken. Deze inhoud is beschermd door auteursrechtwetten en andere intellectuele eigendomsrechten.

 

Build2Inspire verleent gebruikers het recht om de inhoud van deze website te bekijken. Het is niet toegestaan om de inhoud te wijzigen, te distribueren, te reproduceren, te herpubliceren, te verkopen, te licenseren of enig ander gebruik dat niet uitdrukkelijk is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Build2Inspire of de respectievelijke eigenaren.

 

Afbeeldingen en Producten

 

De afbeeldingen van producten op deze website zijn eigendom van Build2Inspire of worden gebruikt met toestemming van de rechthebbenden. Het is niet toegestaan om deze afbeeldingen te kopiëren, verspreiden of te gebruiken voor commerciële doeleinden zonder schriftelijke toestemming.

 

Teksten en Informatie

 

Alle teksten en informatie op deze website zijn zorgvuldig samengesteld en zijn eigendom van Build2Inspire, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om teksten of informatie van deze website te kopiëren, te reproduceren of te gebruiken voor andere doeleinden zonder schriftelijke toestemming.

 

Voor eventuele vragen over het gebruik van de inhoud van deze website, neem contact met ons op via info@geschiedenisinminifiguren.nl .