Dankwoord

Ik dank natuurlijk iedereen die geholpen heeft maar vooral:

Bertus heeft compleet belangeloos alle teksten nagelezen, gecorrigeerd en ingesproken! Met zijn prachtige stem is Bertus een professioneel inspreker, radiopresentator, dagvoorzitter en meer. Bovendien is hij beheerder van de grootste Facebook groep voor het onderwijs: Onderwijsenzo.  Kortom, Bertus is een echte duizendpoot maar vooral leerkracht in het basisonderwijs!
Neem eens een kijkje op zijn website http://hismastersvoice.nl

Dick is professioneel fotograaf en heeft voor mij de foto's van de minifiguren gemaakt. Na jarenlang zelf een aardige poging gedaan te hebben, was het ontzettend fijn dat een professionele fotograaf deze taak van mij overnam. Het zorgt voor namelijk voor een strakke site en de minifiguren komen nu veel beter tot hun recht.

George heeft voor alle 100 figuren van de tijdlijn een "minifig stand" van LEGO® geschonken. Dit is een plaatje waar de minifiguren op staan en George heeft de namen erop gedrukt. Zo is in de klas meteen zichtbaar om welk historisch figuur het gaat.

Jean-Paul is freelance wetenschapsjournalist en heeft voor mij de teksten van natuurkundigen als Marie Curie, Albert Einstein en Isaac Newton nagelezen. Niet alleen inhoudelijk, want dat was nodig, maar ook of het toegankelijk genoeg was voor leerlingen.